Tarvikemotti.com

Tietoa tuotteesta

Maali Hammer Sileä 750ml

Maston HAMMER SMOOTH (sileä) METALLIMAALI jossa ruosteenesto-, pohjamaali- ja pintamaali yhdessä muodostaa lujan, kiiltävän pinnan kaikille metallipinnoille. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Voidaan levittää suoraan käsiteltäville pinnoille, myös ruosteisille pinnoille. Ilmaa ja kosteutta läpäisemätön maalikerros pysäyttää korroosion ja suojaa metallipintaa tehokkaasti. Soveltuu myös puupintojen käsittelyyn.

 

Käyttöohje

ESITYÖT: Poista irtonainen ruoste ja lohkeileva maali teräsharjalla maalattavalta pinnalta. Puhdista pinta rasvasta ja liasta. Kuivata kosteat pinnat ennen maalausta. Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Sekoita maalia myös levityskertojen välillä.

MAALAUS:

SIVELTIMELLÄ: Käytä leveähköä sivellintä. Levitä maalia paksu tasainen kerros ristikkäisin siveltimenvedoin. Viimeistele pinta kevyesti sivelemällä. Tarvittaessa voit uusia käsittelyn 2-8 tunnin aikana tai 8 vuorokauden jälkeen (+20°C) vain itsellään eli Maston Hammer Smooth maalilla.

TELALLA: Käytä luonnonkuitutelaa. Peitä pinta tasaisesti. Tarvittaessa voit ohentaa maalia ksyleenillä.

RIITTOISUUS: Käyttökohteesta ja levitystavasta riippuen 5-6m²/l.

OHENNUS JA TYÖVÄLINEIDEN

PUHDISTUS: Ksyleeni.

KUIVUMISAIKA: Kosketuskuiva: n. 2 h, läpikuiva: n. 24 h. Päällemaalaus jos tarpeellista 2-8 tunnin aikana tai 8 vuorokauden jälkeen (+20°C) vain Maston Hammer Smooth maalilla.

Hammer metallimaali 3 in 1, 750 ml, eri värejä

Tuotetunnus N/A Kategoria

16,50